Veel gestelde vragen en tips


Wie schrijft zich in voor welk event?
Over het algemeen worden fastdating events bezocht door jonge en wat oudere "professionals" die zich als single een plaats in het leven en in de maatschappij hebben veroverd. Hoewel ze ergens in hun geheime agenda "de grote liefde" hebben genoteerd en verlangen naar wat meer romantiek in het leven, komen ze voor de "fun".
Ze beschikken over voldoende assertiviteit om de uitdaging van nieuwe contacten aan te gaan onder het motto "niet geschoten is altijd gemist" en:
"nothing’s gained, nothing’s lost":
professionele en sociale verplichtingen maken het leven al druk genoeg!

Het kiezen van de juiste leeftijdscategorie kan lastig zijn, zeker als je rond de 35 bent.
Je kunt er in dat geval voor kiezen voor beide events in te schrijven, maar dat is, uiteraard, niet aan ons!

Wat zal ik aantrekken?
Het is niet "wijs" om je anders voor te doen dan je bent: dat geldt zowel voor je kleding als voor de dingen die je over jezelf vertelt. Als je gewend bent thuis in slobberige joggingbroek en zon-gebleekt sweatshirt op de bank te loungen om vervolgens ’s ochtends weer in "powerdress" aan te treden, lijkt "verzorgd casual" een aardig compromis en mogelijk een zinnig kledingadvies.

Wat moet ik de ander zeggen, vragen?
Het is de vraag of het koortsachtig doornemen van elkaars biografie, hobby’s en dergelijke, veel bijdraagt tot de spontaniteit van het gesprek. Vraag de ander liever wat het leukste is wat hij of zij vandaag heeft meegemaakt en of hij of zij zich een beetje amuseert.
Denk maar dat het gaat om de "fun": een eerste indruk krijg je toch wel!

Tot hoe laat duurt de avond?
Bij het maximale deelnemersaantal van twee keer 30 personen (30 heren, 30 dames) "draaien" we drie rondes van 10 keer 3 minuten plus 10 keer 1 minuut voor de wissel, is 40 minuten. Na de eerste en tweede ronde steeds 10 minuten pauze: totaal 140 minuten.
Spartaans? Inderdaad, sneldaten is (mentale) topsport!
Volgens deze berekening zou je om 21.50 u. "moe maar voldaan" je scorekaart bij de gastpersonen kunnen inleveren. Het lijkt realistischer te rekenen op tussen half elf en elf uur.
Hopelijk heb je dan nog de tijd om met z’n allen wat na te praten en (nog) een glas te drinken.


Totaal verzorgd, zeker?
We ontvangen je graag met koffie en serveren gedurende de avond een hapje. Overige consumpties laten we aan jezelf over.


We zijn blij met je reakties. Ook voor vragen: mail ons.
We doen ons best je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!