Data van de Sneldating avonden

Dinsdag 11 september 2007 (35-), Alkmaar, aanvang 19:30
Dinsdag 11 september 2007 (35+), Alkmaar, aanvang 19:30Lokaties in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam


Koekenbier Alkmaar
De sneldatingevents in Alkmaar vinden plaats in het sfeervolle Grand Café de Studio. Mensen die wel eens theater "de Vest" bezoeken herinneren zich waarschijnlijk Sonneveld eten & drinken, maar sinds 15 september heeft Rob Bijl van het bekende cateringbedrijf Ulteam BV, het roer daar overgenomen.

Het interieur van het Grand Café heeft een facelift ondergaan. Door het samenspel van kleuren op de muren en de raambekleding doet het interieur mondain aan en straalt daardoor meer allure uit. Italiaanse invloeden zijn duidelijk merkbaar. Het is een echte toplocatie met een prima parkeergelegenheid die geboden wordt door de parkeergarage van het theater de Vest. Ook de menukaart is nieuw en kent verrassende elementen. Het restaurant, met een internationale keuken, is qua prijs voor iedereen toegankelijk. Naast een heerlijke lunch- en dinerkaart heeft de Studio ook een prachtige wijnkaart. Kortom: sneldatingevents is blij met deze nieuwe locatie in Alkmaar.
Grand Café De Studio: Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar.

Meer informatie: De Studio, 072-5489898 of www.grandcafedestudio.nl.
Zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.


KoekenbierHaarlem
Tussen perron 3 en 6 op het station van Haarlem bevindt zich Wachtkamer 2de klasse. Het is een aparte naam voor deze bijzondere locatie die gebouwd is tussen 1905-1908 in art nouveaustijl.

Een bijzondere plek om onze sneldatingevents in Haarlem te organiseren.
De Brasserie heeft een intieme en vriendelijke sfeer en een leuke bijkomstigheid is dat je de treinen voorbij ziet glijden. Mede daardoor is deze locatie prima te bereiken met het openbaar vervoer want je stapt voor de deur uit. Mocht je niet per trein komen maar met de auto dan is de prima geoutilleerde parkeergarage, gelegen naast het station, een goede gelegenheid om je auto te parkeren. Als je wilt kun je voorafgaand aan het event een eenvoudige maaltijd gebruiken in de Brasserie.

De Brasserie: Stationsplein 11j, 2011 LR Haarlem.


Amsterdam
Sugar FactoryEen toplocatie voor een topevenement. Ontzettend blij zijn wij met nachttheater Sugar Factory aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam. Sugar Factory zit tegenover de Melkweg, in het gebouw waar eerst Amuse zat. Het interieur lijkt een beetje op een nachtclub maar dan niet op een overdadige Cineac-manier. Het heeft een natuurstenen vloer en eenvoudige tafeltjes met klapstoelen. Je voelt je er snel thuis. Je kunt een mantelpak dragen maar casuel kleding is ook prima. Ze misstaan beide niet in Sugar Factory.

Het is makkelijk bereikbaar met de auto. De parkeergarage Byzantium op loopafstand. Ook openbaar vervoer is een prima optie. Vanaf het Centraal Station met tramlijn 1,2 of 5 stap je uit aan het Leidse plein en je staat eigenlijk al voor de deur van Sugar Factory.

Bereikbaarheid
Wat betreft bereikbaarheid, verwijzen we, als je met eigen vervoer komt, graag naar: www.lokatienet.nl .
Kom je met het openbaar vervoer, dan brengt www.ovreisinfo.nl je met alle middelen tot vrijwel voor de deur.