Wat is sneldating?


loading.Sneldating, ook wel fastdating of speeddating genoemd, is een unieke manier om op één avond een groot aantal singles persoonlijk te ontmoeten.
Volgens een roulatiesysteem maak je aan een tweepersoons tafeltje kennis met iedereen afzonderlijk. Tijdens een kort gesprek heb je de kans je aan elkaar voor te stellen.
Na 3 à 4 minuten -vandaar de naam "sneldating"!- zal de gastheer of gastvrouw vragen het gesprek te beëindigen. Beiden vullen dan op hun scorekaart discreet, want voor de ander onzichtbaar, "ja" of "nee" in, waarna één van beiden een tafeltje opschuift.
Zijn plaats wordt ingenomen door een nieuwe gesprekspartner.


contactMet je "ja" of "nee" geef je te kennen wel of niet geïnteresseerd te zijn de ander nog eens te ontmoeten. Aan het eind van de avond lever je de scorekaart in bij je gastvrouw of -heer.
Na uiterlijk 3 dagen kun je, door gebruik te maken van je persoonlijk wachtwoord, inloggen op deze site en jouw persoonlijke matches bekijken; het is niet mogelijk de matches of de namen van andere deelnemers te zien. Van de singles die ook "ja" tegen jou hebben gezegd, vind je dan naam, e-mailadres en telefoonnummer. De rest is aan jou, sorry, jullie!

Het woord "dating" is dus eigenlijk een beetje misleidend, omdat de eigenlijke "dates" pas ná de avond zelf zullen plaatsvinden: Sneldating is vooral een luchtig en gezellig gebeuren waarbij je zoveel "eerste indrukken" zult opdoen dat je inderdaad een papieren geheugensteuntje nodig hebt om ze bij te houden! Een fantastische manier om nieuwe contacten op te doen. Spanning verzekerd! Vervelen gegarandeerd onmogelijk!
Op onze sneldating events kunnen zich minimaal 40 en maximaal 60 mensen inschrijven. Aangezien we bovendien de aantallen dames en heren uiteraard gelijk willen houden, kan het bij late inschrijving gebeuren dat je wordt doorgeboekt naar een volgende avond.
In het geval dat zich voor een sneldating event minder dan 40 personen inschrijven, wordt de avond naar een latere datum verplaatst.